Centrede.nl

Inloggen of inschrijven

Netwerkbijeenkomst in Het KernhuisBeste betrokkene,


Er zijn in Ede veel kinderen en jongeren die zich in een kwetsbare situatie bevinden. Als formele / informele zorg, scholen of andere betrokkenen zetten we ons op onze eigen manier en met specifieke speerpunten in om deze doelgroep ondersteuning te bieden. Bij Mentorproject Laten we Welzijn is de inzet van een vrijwillige mentor een steunende factor voor deze kinderen en jongeren om tot ontwikkeling te komen.

Voor samenwerkingspartners, betrokkenen en andere geïnteresseerden organiseren we op donderdag 13 juni 2019 een netwerkbijeenkomst waar we je van harte voor willen uitnodigen!

Het zal een middag vol inspiratie, ontmoeting en informatie te worden. Onder andere zal Elize Lam je meenemen in haar bevindingen over de waarde en betekenis van informele steun. Elize is onderzoeker/adviseur bij Steunkracht en verbonden aan het lectoraat Jeugd en Gezin van de Christelijke Hogeschool Ede. Ze is auteur van het boek ‘Risicokind of evenwichtskunstenaar’.

Daarnaast is er gelegenheid om over dit onderwerp door te praten, ervaringsverhalen te horen en de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten. Van harte welkom om dit mee te maken!

We horen graag of je aanwezig bent. Opgeven kan via https://latenwewelzijn-ede.nl/opgeven-netwerkbijeenkomst-2019/ 

Wat: Netwerkbijeenkomst
Wanneer: 13 juni 2019 van 15:00 uur – 17:00 uur. Inloop 14:45 uur
Waar: Het Kernhuis, Parkrand 60 Ede
Voor wie: Betrokkenen en partners van Laten we Welzijn. Ook welkom om andere geïnteresseerden mee te nemen.Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.