Speelambassadeur activiteit in De Korenbloem

Details
Dinsdag 23 februari 2021 tussen 15:30 en 16:30
Afgelopen
Korenbloemlaan 9a, Ede
Terugkerende activiteit
Wekelijks op dinsdag tot en met 5 maart 2021

SPEELAMBASSADEUR ACTIVITEIT DE KORENBLOEM

Donderdag 5 maart zijn in speeltuin De Korenbloem in Ede wekelijks speelambassadeurs aan de slag gegaan. Van 15.30 tot 16.30 zijn kinderen van 4 t/m 12 jaar van harte welkom om mee te doen met verschillende leuke sport- en spelactiviteiten.

Wegens corona heeft deze activiteit lang stilgelegen. In augustus is het weer van start gegaan! Vanaf nu dus weer elke dinsdag van 15:30 - 16:30 in Speeltuin De Korenbloem!


Achtergrondinformatie
Het project Speelambassadeurs komt uit de koker van Jantje Beton. Sportservice Ede en Malkander vinden dit project zo waardevol dat zij dit hebben omarmd. Het doel van het project is om jongeren leuke speelactiviteiten te laten organiseren voor kinderen in de eigen buurt. Voor de jongeren is het een leerzaam project. Zij richten zich op het begeleiden, coachen en organiseren van een middag. Ook wordt de creativiteit ontwikkeld. Als tegenprestatie kunnen zij diverse cursussen volgen via Malkander.

De eerste speelambassadeurs in de gemeente Ede zijn sinds november vorig jaar actief. Vier jongeren uit Harskamp gingen aan de slag in de speeltuin van ‘Jong Harskamp’.

Jongeren tussen de 14 en 22 jaar die het leuk lijkt om speelambassadeur te worden bij De Korenbloem of de speeltuin van ‘Jong Harskamp’ kunnen contact opnemen met buurtsportcoach Kirsten van Alphen van Sportservice Ede via 06 – 82 30 98 28 of een mail sturen naar .

Lees ook: https://ede.nieuws.nl/zorg/31288/speelambassadeurs-aan-de-slag-in-de-korenbloem/

Over de organisator
Emma Sportservice Ede
heeft nog niets over zichzelf geschreven.