SAM Multisport Kids

Details
Woensdag 5 mei 2021 tussen 16:30 en 17:30
Afgelopen
Sportparkweg 22
Ede, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op woensdag en vrijdag tot en met 27 mei 2021

SAM Multisport Kids richt zich op brede motorische ontwikkeling bij kinderen van 4 t/m 6 jaar oud.

Lopen, klimmen, klauteren, balanceren, gooien, vangen, mikken, al deze beweegvormen komen aan bod. Binnen de lessen is er een variërend aanbod aan sport/spel activiteiten, kinderen worden elke keer weer opnieuw uitgedaagd. Kinderen ontwikkelen zich snel tijdens de lessen. Zij worden begeleid door een vakdocent van Sportservice Ede en enthousiaste energieke vrijwilligers en/of stagiaires mbo Sport & Bewegen.

Je kind kan ervaren en ontdekken waar de beweegbehoeftes liggen. Hierdoor kan hij of zij ontdekken welke sport het best bij hem of haar past.
Uit onderzoek blijkt dat je een kind tot het twaalfde levensjaar het best breed motorisch kunt opleiden, creativiteit en het oplossend vermogen van het kind nemen hierdoor enorm toe.

Binnen de lessen is er een variërend aanbod aan sport/spel activiteiten, kinderen worden elke keer weer opnieuw uitgedaagd. Kinderen ontwikkelen zich snel tijdens de lessen.

Normaal gesproken wordt SAM Multisport Kids op de woensdag in Gymzaal aan de Wulplaan en vrijdag in de Van der Knaaphal gegeven. De kosten bedragen €45,-. Je kunt altijd gratis een proefles meedoen!

TIJDENS CORONA:
SAM Multisport Kids is momenteel op woensdagmiddag van 16.30 tot 17.30 uur en op vrijdagmiddag van 16.30 tot 17.30 uur op de velden van KSV Fortissimo!

Voor meer informatie of aanmelden kan bij:
Mahmut Cabiroglu (vakleerkracht bewegingsonderwijs)

Over de organisator
Emma Sportservice Ede
heeft nog niets over zichzelf geschreven.