SAM Multisport Junior

Details
Vrijdag 16 april 2021 tussen 16:30 en 18:00
Afgelopen
Sportparkweg 22
Ede, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op vrijdag tot en met 29 mei 2021

Afgelopen vrijdag 15 mei konden kinderen van 7 tot en met 12 jaar weer komen sporten bij SAM Multisport Junior op de velden bij K.S.V. Fortissimo in Ede. Wat was het fijn en leuk om alle kinderen weer te zien sporten en bewegen! Dankzij alle verenigingen die bij SAM Multisport betrokken zijn hebben we een mooi buiten programma opgezet.

SAM Multisport Junior is normaalgesproken (vóór corona) op vrijdagmiddag van 16:30-18:00 uur in Van der Knaaphal in Ede. In corona tijden wordt gekeken naar een andere locatie.


SAM Multisport Junior is een breed sportprogramma waar aandacht wordt gegeven aan de motorische ontwikkeling van kinderen.

Met SAM Multisport Junior trainen kinderen vanaf 7 jaar iedere week verschillende beweegvormen zoals handbal, judo, atletiek, korfbal, karate, hockey, voetbal, dans, volleybal en turnen. Dit wordt aangeboden in samenwerking met sportverenigingen. Het programma bestaat uit periodes van 3 weken waarin er verschillende sporten worden aangeboden.

Door te multisporten ontdekt jouw kind zijn eigen unieke beweegtalent, heeft het meer sportplezier en is de kans dat hij of zij een leven lang sport een stuk groter! In de nieuwe visie op sport en bewegen wordt aangeraden om tot tenminste 14 jaar aan meerdere sporten te blijven doen!

Kosten voor een halfjaar zijn € 60,00. Je kunt altijd gratis een proefles meedoen!

Voor meer informatie of aanmelden kan bij:
Jorik Roelofsen (vakleerkracht bewegingsonderwijs)

Over de organisator
Emma Sportservice Ede
heeft nog niets over zichzelf geschreven.