tekenen en schilderen

Details
Woensdag 21 oktober 2020 tussen 09:30 en 11:00
Afgelopen
Mauritskazerne
Nieuwe Kazernelaan, Ede, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op woensdag tot en met 27 januari 2021

Heb jij het altijd al leuk gevonden om te tekenen of illusteren? Maar vind je het moeilijk om hier tijd voor vrij te maken? Of misschien vind je het moeilijk om het verder te ontwikkelen? Ik weet uit ervaring dat het soms lastig kan zijn om thuis aan de slag te gaan. Daarom stel ik elke dinsdag of woensdag mijn atelier open voor anderen! Hier krijg je de vrijheid om verschillende materialen te ontdekken en op een positieve manier jezelf te ontwikkelen.

ONTDEKKEN & EXPERIMENTEREN

Creatief zijn kan op vele manieren. Ik wil je aansporen te ontdekken en te leren kijken. Ik leer je niet iets kopiƫren, want ik wil de kunstenaar in jou naar boven halen. Ik ben er dus niet om je vertellen hoe het moet, maar ik vertel je wel hoe het kan. Associeer met kleuren, texturen en patronen. Probeer verschillende materialen uit zoals waterverf, acryl, gouache, potlood en inkt. Of leer hoe je je illustratie kunt inscannen en bewerken. Veel is mogelijk!

 

VOOR IEDEREEN

Deze lessen zijn voor iedereen, van jong tot oud, van beginners tot meer ervaren tekenaars. Samen inspireren we elkaar. Of je nu een landschap wilt schilderen, een verhaal wilt illusteren, of als je niet weet waar je moet beginnen. Ik help je op weg en help je in je creative proces.

FLEXIBEL

De lessen vinden iedere dinsdagavond van 19:30-21:00 en

 iedere woensdag ochtend plaats om 09:30-11:00. De strippenkaart van 6 lessen zijn flexibel in te zetten. Zo komen er bijvoorbeeld cursisten om de week! Alle workshops zijn in mijn atelier op het Arthur Koolkwartier in Ede

Meer informatie op: https://annickgaarthuis.nl/wekelijkse-lessen.html#top-master

Over de organisator
Annick Gaarthuis
heeft nog niets over zichzelf geschreven.