CentrEde.nl

Inloggen of inschrijven

concert Ericakerk 25 april 2020wij ( ericakerk) organiseren in de Ericakerk een concert van een grootheid in de country folk muziek. Tim Grimm uit Amerika hebben we weten te boeken voor een intiem concert in de Ericakerk op 25 april. 


Onlangs besloten Grimm en zijn vrouw Jan LA te verlaten om terug te keren naar een boerderij in Columbia, Indiana, in de buurt waar Tim opgroeide.  De tijd is genadeloos en na twee decennia afwezigheid is er uiteraard veel veranderd, de personages die bezongen werden in Heartland zijn grotendeels verdwenen. De zonen Jackson en Connor waren nog kinderen toen de oorspronkelijke opnamesessies plaatsvonden, het zijn ondertussen getalenteerde muzikanten. Op A Stranger In This Time doken ze samen met hun moeder, die naast zang harmonica speelt op en nu is de voltallige familie band  opnieuw herenigd.

https://www.ericakerk.nl/evenementen/tim-grimm-concert/

Hert aantal bezoekers is beperkt tot 125 personen

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.