Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Centrede.nl

Inloggen of inschrijven

Cultureel Café DanteAltijd een verrassende leuke avond bij het Cultureel Café Dante. 

De 4e donderdagavond van de maand is cultureel café in Cultura in het Atrium.

Afgelopen donderdag was het weer de eerste avond in het nieuwe jaar. Kom de volgende keer ook, alleen of neem iemand mee! Stoelen rond tafeltjes staan klaar. Koffie of drankje aan de bar te halen. Banken tegen de wand rondom. Van alles te zien in het rond en kunst aan de wanden. Gespreksonderwerpen in de buurt. 

Gezellig wat kletsen, contact opdoen, drankje erbij en genieten van een voor elk wat wils programma. Het aanbod is gevarieerd. Van voordracht, verhaal over een expositie of toneelstuk, gesprek met een ondernemer, een schrijver spreekt over zijn pas uitgekomen boek, voordracht van een gedicht of column en altijd muziek! Soms eindigt een avond met een dansje ...

Tijdens deze gezellige en ongedwongen avonden krijg je een boeiend aanbod van kunst, cultuur en muzikaal Ede. 

De avonden zijn gratis te bezoeken maar een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd!

Deel dit bericht!

Reacties

Maria van de Kam
28 januari 2019

En....... Jantina , als winnares van de Kernhem Amateurs expositie kwam over haar schilderij praten . Ik was er jammergenoeg niet bij .