CentrEde.nl

Inloggen of inschrijven

Festival Goed voor Elkaar, 10 en 11 oktober


  • Nieuws

Alle informatie en organisaties bij elkaar op 10 en 11 oktober tussen 11.00 en 17.00 uur. Gratis toegang en pendelvervoer!

Dat is handig: Malkander voegt de Seniorenbeurs, Mantelzorgbeurs en de Vrijwilligersbanenmarkt samen tot één Festival Goed voor Elkaar!
Voor iedereen in en om Ede.
Kom ook en ontdek wat u nog kunt leren op het gebied van babbeltrucs, bloemschikken, game-, alcohol- endrugsverslaving, hulpmiddelen, gezondheidschecks, kledingadvies, muziek, phishing, seniorenorkest, smartlappenkoor, theater, veilig omgaan met je geld en zorgeloos zelfstandig wonen.

Festival Goed voor elkaar. Dat is twee dagen alle aandacht voor meer plezier, comfort, gezondheid en zelfstandigheid. In uw eigen leven en in dat van anderen. Medewerkers en vrijwilligers spreken u graag over hulp en mooi vrijwilligerswerk op het gebied van preventie, (mantel)ondersteuning en zorg.

Kijk voor de dienstregeling gratis pendelvervoer op de link hiernaast.

Locatie: Akoesticum, Nieuwe Kazernelaan 2, Ede tussen 11.00 en 17.00 uur

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.