CentrEde.nl

Inloggen of inschrijven

ROS EDITIONS 11e editie komt er aan! Ervaring en noten kunnen lezen niet nodigOp vrijdagochtend 27 september a.s. gaat de 11e editie van Rockin' Old School van start in Cultura. Speciaal voor beginners en gevorderde B-Boomers die actief muziek willen maken.

Inloop vanaf 09.30 uur in Café Cultura. In de vier popstudio’s kunnen voor de 11e keer op rij 4 bands gedurende 8 repetities een repertoire gaan opbouwen voor een ronkende eindpresentatie op zondagmiddag 24 november in de concertzaal van Cultura. Kom langs de 27e september om serieuze ‘Rockzaken’ te doen. De eerste bijeenkomst is altijd een ‘blind banddate’ markt. Kom je kansen beproeven om lid te worden van een leuke band. Naast ROS EDITIONS op de vrijdagochtend is het ook mogelijk popmuziek te maken met een band in Cultura’s vrije verhuur. Lees er alles over op www.rockingoldschool.nl. Ook over de ROS POOL trouwens!

Deelnemen aan ROS EDITIONS kost € 135,-- incl. BTW (8 repetities van 2 uur, 1 eindconcert met voorafgaande soundcheck).

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.