Menu

Buurtverhalen

Hieronder staan alle verhalen of blogs die je buurtgenoten op de site plaatsten. Ze zijn blij met jouw reactie!

2019 2018 2017 2016
Pagina's (1): 1
Titel Omschrijving
Een mevrouw van de Thuiszorg loopt met een zware vuilniszak te sjouwen. Ze zet de zak neer en stopt even . Een andere vrouw stapt van de fiets en ze maken een praatje . De vrouw met de fiets gebaart dat de zak makkelijk achter op de fiets kan . De thuiszorg-mevrouw slaakt een zucht van verlichting ; ze oogt opgelucht .Samen lopen ze zo naar de afvalbak ; daar wordt de vuilniszak (vol met kattenbakgrit , zwààààr) weggegooid .Zo simpel en hoe gezellig kan het zijn.
Als je in het centrum je hondje uitlaat denken voorbijgangers vaak dat je goed op de hoogte bent van het stratenplan. De jonge vrouw, in dikke winterjas gekleed, hield mij vriendelijk staande en vroeg 'of ik wist waar de Stationstraat, Stationsweg of Stationsplein was ...' 'Of Nieuwe stationsstraat' vroeg ik haar nog om het lastiger te maken. Toen wist ze helemaal niet meer waar ze moest naar toe moest. Met 'Waar moet je precies zijn?' vroeg ik opheldering. 'Bij een uitzendbureau' zei ze 'nee, niet bij Timing' om de hoek waar zij mij aansprak.Oké, dan is het al wat duidelijker en komen we er wel uit.Nog even doorlopen, die kant op, oversteken en aan de linkerkant is het ... veel succes!Ze heeft het vast gevonden en wie weet ligt er een fijne baan voor haar in het verschiet.
Bij de Eikenlaan nummer 9 kun je eitjes kopen .Ook aardappels en advocaat is er verkrijgbaar .Het goede is dat je je eierdoos in kunt leveren , dus minder afval.Het ziet er gezellig uit en "het winkeltje " is altijd open .
Pagina's (1): 1