Hoe doe ik mee?


Centrede.nl is een website van bewoners en door bewoners gemaakt. 

Alle informatie op deze website is gratis en vrij opvraagbaar voor iedereen uit de wijk Ede-centraal. 

Je kunt dus ook zelf artikelen en agendapunten op de site zetten. En wie weet kun je iemand de helpende hand bieden. Of deelnemen aan een evenement bij jou om de hoek.

Wil je zelf informatie toevoegen op de wijkwebsite? Registreer je eerst om zelf iets te plaatsen op de website. Ook dit is gratis.

Klik hier om jezelf aan te melden. 


Meer informatie:

  • De Buurtradar (Bij jou in de buurt) is een heel makkelijk en handig middel om overzicht te houden wat er bij jou in de buurt gebeurt. Je kan zelf aangeven wat je wilt zien. Meld je via je profiel aan voor de Buurtmail om dit elke week in je e-mail te ontvangen.
  • Om elkaar makkelijker te kunnen helpen en samen spullen te kunnen delen is er Hulp aangeboden of Hulp gevraagd Met Hulp geboden of gevraagd hand kun je zelf iets aanbieden of vragen aan je buurtbewoners. Het is niet alleen leuk om elkaar te kunnen helpen, maar het levert in veel gevallen ook weer veel nieuwe contacten op. Dus, heb je wat nodig of wil je iemand helpen? Laat het elkaar weten
  • Bij de Buurtbewoners kun je zien wie er allemaal al is aangemeld. Als organisaties kun je jezelf laten zien bij Groepen en organisaties.
    Natuurlijk informatie over Ede-Centraal zelf: welke buurten zijn er, de voorzieningen en onder andere nuttige adressen op een rijtje. Daarnaast is er informatie te vinden over de eigen wijkkrant, de deadlines, hoe je kunt adverteren en een artikel kunt aanleveren.
  • In het midden van het scherm onder Uitgelicht zie je de meest actuele wijkberichten. Deze worden bijgehouden door de webredactie en bewoners. Je kunt persoonlijk hierop reageren. De meest recente reacties staan op de voorpagina. 
  • Op het Prikbord lees je alles wat te koop wordt aangeboden of gevraagd door buurtbewoners. Wil je zelf een advertentie plaatsen? Meld je dan aan.
  • De Agenda laat je zien wat er deze maand te doen is in Ede en omgeving. Ook kun je hier je eigen evenement aanmelden.
  • De nieuwste Buurtfilmpjes en Buurtfoto's vind je hier. Ook op de voorpagina: de laatste wijkclip en foto's van Ede. En natuurlijk een overzicht van alle filmpjes en foto's uit het verleden.