Over Mariam

Buurt pluspunten
Wat ik zo leuk vind aan mijn buurt is dat het een mooie ligging heeft. In mijn buurt komt het beste van verschillende werelden samen. Of u nu kiest voor groen, voor rust of voor gemak alles is zo eenvoudig te bereiken. Maar ook de natuurlijke rust van uitgestrekte weilanden en bossen liggen bijna letterlijk naast uw voordeur.
Werk
Ik ben werkzaam als Sociaal werker bij Malkander. Het sociale domein en maatschappelijk veld in Ede zijn volop in beweging. Als sociaal werker zet ik mij voornamelijk in op het versterken van de eigen kracht van inwoners van Ede en de samenleving. Vaak is daar alleen wat extra steun voor nodig. Maar soms ook meer. Wij helpen waar nodig, zoeken naar creatieve oplossingen, motiveren, stimuleren, brengen mensen samen en leggen verbindingen. Het werkgebied van Malkander is ingedeeld in 4 wijken / gebieden: Ede Centraal, Ede Veldhuizen / Kernhem, Ede Zuid / Bennekom en De Buitendorpen. De Sociaal Werkers werken in teams per gebied. Ik val onder het gebied Ede centraal.
Vrije tijd
Ik ben een echte sportliefhebber!! Het liefst voetbal ik altijd. Ben iemand die houdt van teamsporten. In een teamsport zijn tactiek, strategie, en samenwerking vaak belangrijker in het bepalen van het resultaat dan een individuele, meetbare, prestatie.

Pagina's