CentrEde.nl

Inloggen of inschrijven

Assistent koploper inclusie

30 januari 2020

  • Hulpvraag, 2 uur
  • Nog 37 dagen om te reageren
  • Thema: Overheid en politiek

Gevraagd: assistent koploper inclusie

 

Samen met de gemeente Ede maken we de samenleving inclusiever!
Gezocht: iemand die graag informatie van internet bij elkaar zet in Excel:

-          Lijst met 41 ringleidingen aanvullen (aanvullend hoorhulpmiddel in openbare ruimten)

-          Lijst maken van alle patiëntenorganisaties die bijeenkomsten hebben in de gemeente Ede van Auticafé tot Alzheimercafé.  In Excel met contactgegevens. Vragen of ze naar het Inclusiecafé willen komen, of ze onze nieuwsbrief willen hebben. Zou heel mooi zijn als men ook mee wil doen met de Week van de Toegankelijkheid en/of als koploper inclusie!
 - alle potentiële maatschappelijke partners: krijgen ze de nieuwsbrief inclusie?

-          voorwerk voor een Toiletten aktie: maak een lijst van alle semi-openbare toiletten, vraag aan de eigenaren of het toilet  in de Hoge Nood app mag, stikker geven dat ze het goed doen!

Misschien ben je bedlegerig, heb je NAH, je mag zelf weten hoeveel tijd en energie je erin steekt. Misschien wil je een maatschappelijk stage doen? Het zou fijn zijn als je naar het Inclusiecafé komt (2x per jaar nu 21 april 16-18 u Cultura Centrum) en de Week van de Toegankelijkheid 5-9 oktober 2020.

Contact? Marja de Putter

https://www.ede.nl/meedoen-en-meepraten/inclusie/

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.