CentrEde.nl

Inloggen of inschrijven

Vrijwilligers voor de speelotheek

2 februari 2020

  • Hulpvraag, 1 uur per week
  • Nog 40 dagen om te reageren
  • Thema: Hobby en Vrije Tijd

SPEELOTHEEK ZOEKT VRIJWILLIGERS

Vindt u  het leuk om met kinderen, ouders en speelgoed om te gaan en kunt u een beetje werken met computers? Kom dan als vrijwilliger meehelpen aan de uitleenbalie van Speelotheek ’t Retoertje in Ede. U draait dan minimaal 1x per 3 weken op een vast dagdeel mee, meerdere dagdelen meehelpen is ook mogelijk.

Het draaien van een dienst kost ongeveer twee uur. Uw eigen kinderen zijn natuurlijk welkom om mee te komen. Om vrijwilliger te worden hoeft u zelf geen jonge kinderen te hebben. Ook opa's en oma's en mensen met wat tijd over, zijn van harte welkom! 


 Het biedt veel voordelen om vrijwilliger te worden bij de speelotheek. Uw inzet komt ten goede aan uw eigen kinderen en de kinderen in uw omgeving. U ontmoet (andere) ouders, kinderen en medewerkers en maakt kennis met nieuw speelgoed. Vrijwilligers hebben de mogelijkheid om ook bij andere activiteiten mee te helpen zoals tijdens de open dag en schoonmaakavonden. En de speelotheek organiseert elk jaar een uitstapje en een nieuwjaarsborrel voor alle vrijwilligers.

 

De openingstijden van de speelotheek zijn:

 

woensdagochtend: 9.30 - 11.00 uur

woensdagmiddag: 14.00 - 15.30 uur

vrijdagavond: 18.45 - 19.45 uur

zaterdagochtend: 10.30 - 12.00 uur

 Tijdens basisschoolvakanties zijn we gesloten

 

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze voorzitter Isabel van Beckum, te bereiken via e-mail op  

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.