Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Vijf stoere dames gaan meedoen met de Mudraise van International Justice Mission (IJM). Een uitdagende obstacle run van 3, 6, 9 of 18 km en het ophalen van 3.300 euro aan sponsorgeld voor het werk van IJM.

Het Carré 50, Ede

0640325199
dieteke@kenhem.com
mudraise.nl/thaiyamma/dietekevisser

Sponsoractie - verloting sponsoring deelauto

- doe mee met deze actie, en laat je bedrijf of goede doel shinen op onze deelauto- 


Leven in vrijheid. Voor ons is het zo gewoon. Maar voor miljoenen mensen is het slechts een droom. Wereldwijd worden 46 miljoen mensen vastgehouden in slavernij. Twee miljoen kinderen worden uitgebuit in de sekshandel. Wij kunnen ons niet voorstellen hoe dat moet zijn en voelen ons vaak machteloos als we de verhalen lezen. Maar nu kunnen we iets doen. Een fysieke uitdaging om daarmee geld op te halen en het mooie werk van IJM mede mogelijk te maken. Want zij bevrijden slachtoffers (en voorzien in de benodigde nazorg), laten criminelen berechten en zorgen ervoor dat rechtssystemen versterkt worden zodat dit onrecht in de toekomst niet meer zal plaatsvinden. Wij vinden dat geweldig werk waar we graag voor in actie komen!

Tamara, Laura, Marike, Lianne en Dieteke

................................................................................................................................................................................................................................


Als KenHem Community willen we graag de uitdaging van deze dames ondersteunen. We hebben daarom samen een toffe actie verzonnen. Op onze eerste deelauto pronken de logo’s van twee sponsors. Voor de tweede deelauto is een plekje gereserveerd voor deze actie. Deze plek gaan we namelijk voor 1 jaar verloten. Doe je mee, dan maak je kans dat jouw logo een jaar lang zichtbaar is op onze deelauto.

Wij verkopen lootjes voor BEDRIJVEN en PARTICULIEREN.Met deze lootjes maken de bedrijven kans om voor slechts € 50,00 een jaar met hun logo op de zijkant van de deelauto te pronken. Hoe meer lootjes je koopt, hoe meer kans je maakt.

Voor particulieren werkt het bijna hetzelfde! Voor € 25,00 per lot maak je kans op deze plek op de auto. Je kan deze plek op laten vullen met een logo van een goed doel naar keuze. Voor slechts 25 euro kan je een jaar lang dit goede doel in het zonnetje zetten op onze deelauto.

De loting zal plaatsvinden op de door ons georganiseerde IJM-avond op dinsdag 7 mei in Kernhem. Arjen ten Brinke (werkzaam bij IJM) zal ons deze avond meenemen in het verhaal van de strijd tegen moderne slavernij. We zullen hier ook het opgehaalde bedrag presenteren.

Bekijk hier het filmpje van de IJM Mudraise.