Over

De naam Cultura is niet toevallig gekozen. Want in het begrip ‘cultuur’ is het bestaansrecht te vinden van onze organisatie. Cultura is het centrum voor kunst en cultuur in Ede en omgeving. In de hoofdvestiging van Cultura aan de Molenstraat is het Theater gevestigd waar zo’n 100 professionele voorstellingen en 10 bijzondere films per jaar worden geprogrammeerd. Ook biedt het theater volop podium aan amateurkunsten.

In de hoofdvestiging en in de filialen elders in Ede worden honderden cursussen aangeboden voor beeldende kunst, musical, dans en theater. Muziek kan natuurlijk niet ontbreken. Op www.muziekplein-ede.nl stellen muziekdocenten van Muziekplein Ede zich met hun instrumenten aan je voor. Bezoekers zijn ook welkom in de Bibliotheek, de Stadswinkel, Galerie en Café. Daarnaast worden er regelmatig excursies aangeboden, naar befaamde musea in binnen- en buitenland. Ook is het mogelijk om uw zakelijke evenement te organiseren bij Cultura.

Pagina's

De Bewonersvereniging Ede Centrum is o.a. actief betrokken bij:- Levendig Centrum t.a..v de Kuiperplein, Maandereind- Kwaliteitsmeter Vei...

Berichten