CentrEde.nl

Inloggen of inschrijven

Over

Denk mee over onze wijk
Samen met de Bewonersvereniging Ede Centrum (BEC)

Doel van de BEC is om de belangen te behartigen van alle bewoners in het centrum van Ede, op het gebied van hun woon- en leefomgeving.

Burgerparticipatie is hierbij een begrip. Wij willen als bewonersvereniging in een vroegtijdig stadium mee kunnen praten over beslissingen van de gemeenteraad, die van invloed kunnen zijn op de woon- en leefomgeving van de centrumbewoners.
Daarnaast wordt ook onze bijdrage gevraagd om actief mee te denken aan het verbeteren van o.a. de leefbaarheid en veiligheid, (her)inrichting centrum, verkeer & vervoer, organiseren van activiteiten, communicatie, etc.. Er is namelijk veel veranderd in het centrum.

Het aantal bewoners van het centrum is in de laatste tien jaar verdubbeld, namelijk van 1200 naar 3257. Het is een combinatie van winkelgebied, uitgaansgebied met horeca en vele evenementen en activiteiten. Dit vraagt om goede afstemming, informatievoorziening en een klankbordgroep.
Dat laatste, klankbordgroep, willen wij voor u zijn! Meld u dus aan als lid van de BEC.

Een bewonersvereniging opgericht in het najaar van 2012.

Lid worden (gratis):
Op de website: https://bec-ede.nl/organisatie/aanmelding-bec/
Via e-mail:
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.