CentrEde.nl

Inloggen of inschrijven

Cultura Plus ochtend op 11 febr.

Sinds voorjaar 2019 vinden er maandelijks Cultura Plus ochtenden plaats. Met verschillende anderen neem ik deel aan de voorbereiding van deze gezellige ochtenden. Een leuk en inspirerend gebeuren. Kom je ook voor een kopje koffie, voor de muziek, voor de verschillende invulling en ontmoetingen naar deze ochtend?

Onderstaande tekst is overgenomen uit het bericht van Cultura Plus op Facebook. 

Eens per maand is er een Cultura Plus ochtend, speciaal voor de 55 plussers in Ede en omstreken.

Een gezellige ochtend met live muziek. Een ongedwongen plek waar ideeën, culturele dromen en mensen elkaar vinden om 'samen sterker' en met steun van Cultura en/of Malkander (waar dat past en kan), van die ideeën en dromen werkelijkheid te maken.

Wie mee wil denken over de ontwikkeling van het Cultura Plus concept zelf voor senioren is ook welkom bij de Cultura Plussers (voorheen Cultura panel). Nieuw is de 'Speakerscorner' waarbij een spreker 7 minuten de gelegenheid krijgt een persoonlijk verhaal / oproep te brengen. Meer informatie: https://bit.ly/2RvorY1

Op het programma van 11 februari is er naast ruimte voor het inbrengen van nieuwe ideeën ruimte voor Harry Wigchert die ons meeneemt in de wereld van de Russisch orthodoxe kerk, Byzantijnse gezangen en icoonschilderingen. Maar eerst kunt u in ons mini theater kennismaken en genieten met het seniorentheater waarin leeftijdgenoten laten zien en horen wat zij met de theaterlessen doen die zij van Boaz Boele krijgen. Jantina Boelens neemt deze keer de speakerscorner voor haar rekening. Voelt u zich vrij op deze ochtend gezellig een vriend of vriend mee te nemen.

Meer informatie over meedoen aan activiteiten via: www.cultura-ede.nl/plus of


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.