CentrEde.nl

Inloggen of inschrijven

Ede in Perspectief - teken mee in Cultura

Gedurende de gehele maand Augustus, kan je binnenlopen in Cultura om prachtige tekeningen te bewonderen, gemaakt van- en in Centrum Ede. De collectie zal steeds groter worden want dit is een "Kunstenaar aan het werk" project. 

Op de Zaterdag middagen kan je ook actief meedoen tegen enkel materiaal onkosten (4 euro) onder begeleiding van Lineke Lijn, (bekend van de tekenlessen op YouTube met nu al meer dan 60.000 volgers!), en/of vragen stellen of misschien wil je ideeën aandragen. 

Tot ziens in "de Huiskamer" van Cultura!

Deel dit bericht!

Reacties

Jantina Boelens
3 september 2019

Lineke, wat een prachtige tekeningen van Ede! Ook de werken van de cursisten bieden een boeiend zicht op Ede. Komt er binnenkort een overzichtstentoonstelling 'Verrassend Ede'?
Een bijzonder project 'Kunstenaar aan het werk'

Lineke Lijn
3 september 2019

Hoi Jantina, Super dankjewel voor je complimenten en ik zal het eens voordragen bij Cultura! ^^
Groetjes van Lineke

Jantina Boelens
3 september 2019

Lineke, ik heb een paar keer gekeken bij perspectief tekenen op de zaterdagmiddag, fijn om te zien. De groep is zeer geconcentreerd aan het werk. De inzet en het volgen van jouw lessen geven mooi resultaat. Zet je nog een keer deze tekenmiddagen op? Groet, Jantina

Lineke Lijn
3 september 2019

Hoi Janita,
Dat is wel het plan, Cultura heeft mij gevraagd om tijdens de Herfstvakantie een workshop Portret tekenen te geven met een heldere aanpak voor de beginners.
Houd het programma maar in de gaten want ik heb "Ja" gezegd! ^^
Groetjes van Lineke

Jantina Boelens
3 september 2019

Dat heb je goed gedaan! Ben benieuwd, succes en plaats het op Centrede svp!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.