CentrEde.nl

Inloggen of inschrijven

Eten met Zin in Cultura

Maandag, 9 september, was er een eenvoudig, lekker maal voor de aanwezigen. De kosten waren zeer gering: 5 euro! Het waren mooie uurtjes van 17.30 tot 19.30 uur in de helaas, kale galerie Cultura.  De Zomerexpo was net afgelopen en volgende tentoonstelling wordt deze week ingericht! 

Eten met Zin & Spreken over Zin wordt georganiseerd door www.Opella.ede  www.malkander.ede en www.delunch.ede en vindt elke tweede maandag van de maand plaats.

Als buurtverbinder en gezellig privé nam ik deel en vond het fijn om anderen op deze wijze te ontmoeten. Mooie gesprekken, onder begeleiding van een gespreksleider, vonden plaats.

De volgende keer kan ik er niet bij zijn maar zal het zeker in gedachten houden. 

Mocht het lastig zijn om er te komen dan kan er vervoer geregeld worden.

Tot slot geef ik mijn tip graag door 'om gewoon te komen' en nog een gezellige buurtgroet,

Jantina


Nadere info ... want de foto is een beetje onduidelijk, mijn excuses:

Onder het genot van een eenvoudige maaltijd praten verschillende generaties met elkaar over zingevingsthema´s zoals verbinding, levenskunst, imperfectie en betekenisvol leven. We zien er naar uit met u van gedachten te wisselen!

Het project 'Eten met zin' is een samenwerking tussen www.Cultura,ede , Opella, Malkander en De Lunch Ede.

Je kunt per e-mail reserveren:  

of telefonisch: 06 – 301 899 36

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.