CentrEde.nl

Inloggen of inschrijven

Even voorstellen

  • 2 reacties

Hallo allemaal, 

Sinds kort maken wij ook cartoons voor CentrEde.nl onze 1ste cartoon staat al online! 

Wij hebben sinds 19 februari 2016 de Facebook-pagina ''Two Green Guys''. Op deze Facebook-pagina kwamen in het begin veel eigengemaakte strips en hersenkrakers, maar er is veel veranderd want we hebben 3 jaar cartoons mogen maken voor de Edese Post, een cartoon en een 5 pagina's tellende strip gemaakt voor Orthodontiepraktijk Binda in Ede/Barneveld gemaakt. 

Op 14 april 2018 ontvingen wij van de burgemeester van Ede René Verhulst de jongerenonderscheiding ''De Pluim'' voor het maken van de cartoons en onze inzet in het Longfonds, hier verkopen wij bandjes voor (die te koop zijn op onze site TwoGreenGuys.nl

Wil je nog meer over ons weten? Dan kun je ook dit leuke interview lezen: https://indebuurt.nl/ede/edenaren/edenaar-van-de-week/tweelingbroers-jasper-en-martijn-maakten-114-cartoons-over-ede~79129/


Deel dit bericht!

Reacties

Maria van de Kam
12 februari 2020

Wat geweldig leuk zeg dat jullie dit plaatsen, Martijn en Jasper !
Met dit kranten-artikel kunnen we jullie een beetje leren kennen .
Mooi dat jullie ook cartoons willen gaan maken voor CentrEde.nl.
Wij, als buurtverbinders van CentrEde.nl , zijn erg blij met jullie ............

Jantina Boelens
17 februari 2020

Maria, ik sluit mij bij jou aan!
Martijn en Jasper, jullie cartoons zijn een mooie aanvulling op de site en wat ondersteunen jullie een mooi doel, het Longfonds! Succes met alles!
longfonds.nl

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.