Centrede.nl

Inloggen of inschrijven

Leerlingen Muziekplein bundelen hun krachten in concert

Vrijdag 14 juni zitten ruim 50 leerlingen van Muziekplein Ede op de punt van hun stoel om een concert te geven als afsluiting van dit seizoen.

Muziekplein Ede en Muziekplein Bennekom bestaan inmiddels 3 jaar. De aangesloten docenten hebben zich met hun priv√©praktijken gebundeld en vinden onderdak in Cultura. Allen zijn ze gekwalificeerd en gediplomeerd en geven met groot enthousiasme les aan de leerlingen uit Ede en de buitendorpen.  

Regelmatig spelen de leerlingen op uitvoeringen die de eigen docent organiseert. Het bijzondere van het Muziekplein is dat het de mogelijkheid biedt om gezamenlijke presentaties te geven zoals in dit geval een leerlingen-concert van verschillende instrumenten aan het eind van het cursusjaar. Samenspel staat dan ook centraal deze avond.


Op het programma van deze vrijdagavond staan onder meer blokfluit, cello, dwarsfluit, harp, hobo, panfluit, piano en viool. Bovendien laat Kamerorkest Opus 55 zich horen.

Zin om zelf een instrument te (gaan) spelen? Maak dan na afloop even een praatje met de leerlingen en docenten.

Het leerlingenconcert van Muziekplein Ede vindt plaats op vrijdag 14 juni, in Cultura, aanvang 19.30 uur, de toegang is gratis.

 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.