CentrEde.nl

Inloggen of inschrijven

Taalhuis Ede wordt COS


Taalhuis Ede wordt Cultura Open Studiecentrum (COS)

Iedereen die één of meer basisvaardigheden wil verbeteren, kan vanaf 3 februari meteen aan de slag in het Cultura Open Studiecentrum (COS).

Wat je kan verwachten van het COS
Het COS is elke dag open. Je kunt er zelfstandig werken met je eigen boeken, op je eigen laptop of tablet. Maar je kunt ook studieboeken uit de bibliotheek gebruiken en de collectie boeken voor beginnende lezers. Bovendien staat er een computer met verschillende oefenprogramma's. Uiteraard kunnen taalmaatjes ook in het COS gaan zitten. Wel opletten dat je andere gebruikers niet stoort. Twee uur per dag zijn er adviseurs aanwezig om vragen te beantwoorden en te helpen als dat eventjes nodig is.

We zoeken adviseurs voor het COS
Als je in het COS zit te werken kun je soms even niet verder. Je hebt wat uitleg nodig of een tip voor studiemateriaal. Dan is het fijn als er iemand is aan wie je advies kunt vragen. Daar zoeken we vrijwilligers voor. Adviseurs die de gebruikers van het COS met raad en daad bijstaan gedurende twee uur per dag. Tijdens de begeleidingsuren is er altijd een taalhuiscoördinator aanwezig op wie de adviseurs kunnen terugvallen.
De begeleiding in het COS wordt gedaan door een zelfstandig werkend team adviseurs. Het team denkt en helpt mee met de ontwikkeling van het COS. De dagelijkse praktijk speelt hierin een belangrijke rol.

Zie jij jezelf als adviseur in het COS? Neem dan snel contact op met Annelies:  


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.