Centrede.nl

Inloggen of inschrijven

Gids


Winkel 5
Sortering: laatst actief
Onderneming 7
Sortering: laatst actief
Sport en recreatie 4
Sortering: laatst actief
V-A-R
Winkel, Sport & Spel
Berkenrodeweg 4, Ede
Gymnastiek voor actieve senioren vanaf 60, 70, jaar of ouder, en nog redelijk fit. We doen nog lekker mee en willen onze conditie op pijl houden. Dat kan door deel te nemen aan een wekelijkse gymnastiekles in de gymzaal aan de Kerkweg in Ede, in een gemengd groepje, mannen en vrouwen. We beginnen met een kwartiertje Zweedse gymnastiekoefeningen. Alle spieren worden even gebruikt waardoor u in vorm bent om vervolgens op de gymnastiektoestellen te oefenen. Niet met halsbrekende oefeningen maar meer om te klauteren, te hangen, op te trekken, rekken en strekken, te springen en die dingen te doen die een uitdaging lijken maar al gauw je zelfvertrouwen in het bewegen bevorderen. Niets moet maar het is leuk te ontdekken wat je allemaal nog wel kunt. We oefenen vooral de spieren die je niet zo vaak meer gebruikt zoals de armen en het bovenlichaam. Na enige tijd zul je ontdekken wat je allemaal nog aan kunt. Met een goede conditie krijg je minder gauw een blessure in het dagelijks leven. Spieren die je niet of weinig gebruikt verslappen. Je lichaamsconditie vraagt om onderhoud. Doe mee en kom ook een uurtje gezond bewegen in een gymnastiekzaal. Iedere donderdagmorgen van 09:00 tot 10:00 uur. Fit de winter door! Gymnastiekles voor senioren van donderdag 15 november 2018 tot donderdag 30 mei 2019. Meer informatie? Bel Peter Werkhoven 0318-651549, of kom gewoon even kijken op het lesuur in de zaal. Doe gratis een keertje mee. Waar? Gymzaal Kerkweg. Kerkweg 19a 6717EX EDE. Donderdagochtend van 09:00 uur tot 10:00 uur. Deelnamekosten 3 euro per lesuur.
Zorg en welzijn 24
Sortering: laatst actief
Dineke de Ruiter Uitvaartzorg
Zorg en welzijn, Overig
Voorsterweg 10, Ede
UITVAARTINFORMATIEBEURS in de Ericakerk te Ede. Ericakerkje, afscheid nemen in alle rust en op intieme wijze Sinds kort beschikt de Ruiter Uitvaartzorg over het Ericakerkje aan de Ericalaan 1 in Ede. Hier kunnen families zonder tijdsdruk en in intieme sfeer uitvaartdiensten en condoleances houden tot 125 personen. Naast de kerkzaal is er een condoleanceruimte en familiekamer. Op zaterdag 12 oktober zijn de deuren open van 10.00 uur tot 16.00 uur in het Erica kerkje. Er is dan informatie te verkrijgen over alle mogelijkheden en men kan het kerkje bezichtigen. Ook zijn er deze dag een aantal bedrijven en instanties aanwezig die hun product of dienst rondom de uitvaart aanbieden. Tevens zijn er die dag twee lezingen gepland: • 10.30 uur “Levenseinde en Euthanasie” door Hans Sparnaay van het NVVE • 13.30 uur “De kleur van rouw” door Klaas Jan Rodenburg van het Landelijk Steunpunt Rouw. In het kerkgedeelte vindt de uitvaartinformatiemarkt plaats. Hier informeren diverse standhouders over:  het huren van een rouwkoets voor uw uitvaart  het gebruik van de Biosac in plaats van de koelplaat  waarom het fijn kan zijn om een beeld- en geluidopname te hebben van de plechtigheid  diverse kisten en manden en nog veel meer …. Het geheel wordt muzikaal omlijst door Thomas Alexander, een klassiek geschoold pianist, die regelmatig speelt een uitvaart. In het ontvangst gedeelte van het kerkje voorzien gastdames de belangstellenden van een drankje en een hapje. Op beide dagen zijn medewerkers van de Ruiter Uitvaartzorg beschikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Maar vooral kunt u het Ericakerkje bezichtigen en kan men zich op een luchtige maar wel serieuze manier laten informeren over allerlei zaken in en rondom een uitvaart. Parkeren Parkeren is mogelijk op de parkeerplaats van de Oude Klinkenberg aan de van Heutszlaan in Ede. (Bereikbaar via de Eikenlaan).
Overheid 8
Sortering: laatst actief
Kunst en cultuur 13
Sortering: laatst actief
Cultura
Kunst en cultuur, Theaters, schouwburgen
Molenstraat 45, Ede
Onze missie Wij geloven er in dat cultuur iedereen iets te bieden heeft en je als mens rijker kan maken. Cultura brengt mensen in contact met cultuur, wij wijzen ze de weg en laten ze zien wat de meerwaarde is van cultuur. Leren en informeren, ervaren en beleven staan centraal. Onze missie: iedereen in de gemeente Ede in contact brengen met cultuur, of dat nu in een van onze vestingen is, op een school of een andere willekeurige plaats in Ede en de buitendorpen. Cultura is de schakel en de verbinder. Want cultuur is voor iedereen! Onze visie Andere tijden brengen nieuwe vragen met zich mee. Cultura gaat deze vragen niet uit de weg en wil inspelen op de veranderende behoeftes en emoties van deze tijd. Wij leveren onze bijdrage door te luisteren, te communiceren en slimmer te opereren. We zorgen voor verbinding in de samenleving, door mensen in contact te brengen met cultuur en met elkaar. Niet alleen in onze vestigingen en standplaatsen, maar ook door er te zijn in de wijken, op scholen en op vele andere plekken. We verbreden daarmee onze diensten, altijd vanuit onze waarden en idealen. Strategische doelen 2018 – 2021 Hieronder, in kort bestek, een overzicht van onze ambities voor nu en in de periode die voor ons ligt. Cultura laat zien wat cultuur kan doen. Cultuur heeft een plaats in het leven van elk kind. Cultura, bekend en bemind in Ede Actueel, verrassend, innovatief en professioneel. Eén organisatie, één groot merk. Meer effect en en grote bereik. STRATEGISCH BELEIDSPLAN “Cultuur is er voor iedereen!" Cultuur is voor iedereen! Voor Cultura betekent dit een inspirerend uitgangspunt voor de komende vier jaar. Cultura spant zich in om cultuur nog beter bereikbaar te maken voor alle inwoners van gemeente Ede, onder andere door het inzetten van nieuwe middelen en het streven naar meer samenwerking. Het strategisch beleidsplan is hier te downloaden.
Overig 17
Sortering: laatst actief
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.